Hallo
Wij zijn Alpha Luna

Bij Alpha Luna maken wij op creatieve wijze zowel 2D als 3D animaties voor onze klanten. Door de multifunctionele inzetbaarheid van een animatie zijn er duizend en een verschillende strategieën mogelijk. Daarom kijken we samen welke strategie het beste bij jou past en welk doel je wilt bereiken. Iedere animatie is afgestemd op jouw wensen om er het maximale uit te halen.
Hebben we je interesse al gewekt?

Onze werkwijze

How we set your brand in motion

Concept

Tijdens de conceptfase bespreken we wat mogelijk is en kijken we naar verschillende invalshoeken voor jouw boodschap. We schrijven een script met power. Heb je een script maar het is nog niet af, geen probleem! Wij helpen om de puntjes op de i te zetten. Het doel is om jouw boodschap binnen een aantal minuten duidelijk neer te zetten. Zodra het concept vast staat wordt er gekeken voor een passende stijl bij jouw boodschap. Wordt de animatie serieus, speels, informatief of juist vertellend? Heb je zelf al een stijl in gedachten vanwege die coole reclame die je langs hebt zien komen op tv? Geen probleem, jouw wensen staan centraal in de conceptfase.

Design

Nu het script en de stijl van de animatie vast ligt, wordt het tijd om dit visueel in kaart te brengen. Dit doen we middels onze style-sheet en een storyboard. Het storyboard is een visueel geschetst overzicht van wat er in de animatie te zien zal zijn. De style-sheet is een beknopt document waar twee scenes volledig geïllustreerd zijn maar waar je ook informatie kunt vinden zoals: het kleurenpalet, fonts die gebruikt worden en de personages indien van toepassing. Heb je zelf al ideeën voor een aantal scenes dan kan dat altijd verwerkt worden. Belangrijk is dat in de designfase de grootste aanpassingen en revisies aan het verhaal zijn uitgevoerd zodat de rest van het proces optimaal verloopt.

Production

Nu duidelijk is wat de look & feel van de animatie gaat worden is het tijd om aan de slag te gaan. De schetsen van het storyboard worden uitgewerkt tot illustraties van hoge kwaliteit. We blijven niet stil zitten en zetten alles in beweging. Frame voor frame komt jouw verhaal tot leven. Dit alles wordt verrijkt met een passende professionele stem en muziek die de juiste toon zet.

Results

Nu alle scenes, de professionele stem, het muziekje, de geluidseffecten en hier en daar een kleine aanpassing is doorgevoerd, is de animatie klaar! Als iedereen 100% tevreden is word de animatie aangeleverd. Hierbij wordt rekening gehouden dat de animatie multifunctioneel moet kunnen worden ingezet, zowel offline als online op verschillende platformen en devices.

Brengen we jouw verhaal zometeen tot leven? klik hier voor een vrijblijvende offerte.

Our services
Tell your story the right way

2D Animatie

2D animatie zijn voor veel bedrijven de juiste keuze, van het visualiseren van jouw diensten of helpen om jouw product te verkopen, training video's voor medewerkers, video ads, social media video's en nog veel meer. Voor onze 2D animaties maken we gebruik van een combinatie van levendige kleuren, dynamische beweging van personages en een onvergetelijke boodschap. Een bewezen vorm die activeert, informeert en overtuigt.

3D Animatie

Een 3D animatie zal de aandacht van jouw doelgroep pakken en de loyaliteit voor jouw merk vergroten. Door middel van 3D animatie informeer je jouw klant over het product of dienst en maak je hun ervaring interessant en speciaal. Het is mogelijk om je klanten details te laten zien die normaliter snel over het hoofd worden gezien. Dit zorgt ervoor dat het vertrouwen in jouw bedrijf, diensten en producten stijgt.

Check out our work

Portfolio
Alpha Luna

2D Animatie

Parkstad Limburg Vouchers
Parkstad Limburg/ProXplain
Ivizi
Ivizi/ProXplain
Chronische vermoeidheid
University Maastricht/ZonMw/Studio WitZwart
Proteion verzuimbeleid
University Proteion/Studio WitZwart

3D Animatie

Coca Cola Unofficial ad
Showmodel
Iphone 13 Unofficial ad
Showmodel
Sci-fi
Showmodel